BejelentésNekem mindenem VAN
Használd TE is a Vonzás Törvényét

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ÖTLETEK A GAZDAGSÁGHOZ


Ötletek a gazdagsághoz a pozitív gondolatokon és cselekedeteken keresztül.
Először is felsorolunk pár törvényszerű gondolatot, melyet érdemes figyelembe venni.
Tudd, hogy jogod van a gazdagsághoz, ezt fogadtasd el tudatalattiddal, s így elméd tiszteletben tartja döntésedet. Egyszerűen csak becsukod a szemed és vizuálisan lásd, ahogy a pénz szabadon áramlik életedben, és tudd, hogy neked jár az élettel együtt a jó lét is (természetesen ha megszerzésével senkinek sem árt az ember). Mellé jó ha ismételgeted az alábbi megerősítéseket: "kedvelem a pénzt, bölcsen, építően, értelmesen használom. Élvezettel költöm és ezerszeresen megtérülve kapom vissza".
Például vásárlásnál amikor pénzt adsz ki mondd ezt magadba: "gazdagságomat gazdagítja, többszörösen jöjjön vissza" (mármint a kiadott pénz).

Az egyensúly érdekében tedd, hogy ha kapsz, adjál is, mert csak így remélhetünk sikereket. Fókuszáld figyelmedet céljaidra, vállalkozásaidra, és mélyebb tudatod támogatni fog elérésében. Soha ne használj negatív, lehúzó erejű kifejezéseket még megszokásból sem, pl.: -piszkos anyagiak, -én megvetem a pénzt, -nem szeretem a pénzt, -nem az én világom, mert amit bírálsz elveszíted.

Ne utáld, ne szidd és ne irigykedj a gazdagokra, mert mivel hozzájuk tapad a pénz, nekik nem ártasz, viszont magadnak igen, mert a pénz energiáját e szidással eltaszítod magadtól, mert amit elítélsz az szárnyra kél és elröppen tőled.
Inkább örvendezz mások anyagi sikereinek, mert amit kiadsz, azt kapod vissza, azaz hagyj fel a következő állításokkal: csaló, gengszter, az egy rabló, gazember, tolvaj, becstelen eszközökkel szerezte vagyonát, az a pasas egy szélhámos ...stb. Vigyázz, hogy ne ess át a túloldalra sem, illetve ne legyen a pénz a te istened, kizárólagos célod. Tudatalattid duplán kamatoztatja eredményességét ha békességhez, szeretethez, boldogsághoz, valódi önmegvalósításhoz ragaszkodsz, s így személyiségedből a szeretetteljes jóindulat sugárzik.

A gazdagság nem egyéb, mint az egyén tudatalatti meggyőződése. Illetve nem elég azt mondogatni, hogy milliomos vagyok, hanem a gazdagság és bőség eszméjét építsd be a szellemiségedbe. Töltsd fel elméd a gazdagság eszméivel, s így mindenhez hozzájutsz amit kívánsz, meg is gazdagodhatsz, mert szavaid elég hatalmasok hozzá, hogy megtisztítsák elmédet a helytelen (szegénységre beállított gondolatmenet) eszméktől, és helyükbe a kellő elképzeléseket ültessék.
A gazdagság tudatosságot úgy tudod elérni, ha naponta 3x vagy 4x (hangosan, vagy magadban) ismételgeted 5 percen át: "siker-gazdagság". Hatalmas e szavak ereje, így a körülmények s feltételek megadatnak a bőséghez, de légy türelemmel.
Képzeld el és éld bele magad a jó létbe, mert a gazdagság érzete gazdagságot szül, ezt sose felejtsd el.
Tudatalattid olyan mint a bank, mert amit elhelyezel benne (a szegénység vagy gazdagság gondolatát) felnagyítva adja vissza. Válaszd a gazdagságot. Fontos, hogy a kijelentések, megerősítések amikor mondod ne gépiesek, monotonok, üresek legyenek, legyen hited benne, hogy az meg is valósul mert az adja a valóság megteremtéséhez az erőt, s mert tudatalattid csak azt fogadja el, amit tényleg igaznak érzel.
A félelmeket is engedd el a szívedből (te nem érdemled meg, neked nem jár stb.) mert a félelem minden kiteljesedés gáncsa. Sőt a félelem magához vonzza a félelem tárgyát, s amitől félsz az bekövetkezik, mert igy egyenesen bevonzod magad köré a rosszat, mivel a hasonló a hasonlót vonzza. Ha sokat gondolsz a rablóra így a gondolatok egyszer csak materializálódnak, azaz anyaggá, valósággá válnak, így vonzod be pont azt a kellemetlenséget amitől félsz.
Nem arról van szó, hogy a kellő intézkedéseket ne tedd meg, hanem, hogy ne rettegj álandóan, és ne vedd magadra más problémáját (mert a szomszéd utcába betörtek, az nem jelenti azt, hogy ide is be fognak, ilyenkor ne engedj a negatív lehúzó gondolatoknak, hited legyen erős a jóban, s ez fog megmenteni téged a gondoktól.
Megerősítések amit a gazdagodásod érdekében naponta mondogathatsz elalváselőtt: "ügyeim nappal és éjjel egyaránt, mind jobban és jobban alakulnak" (ha üzletember vagy) a forgalom napról, napra nő, éjjel nappal javul a helyzetem, minden téren.
Úgy merülj álomba, hogy mondogatod: "gazdagság, gazdagság", s éld bele magad a gazdagság hangulatába, s lásd a célt, így a kitartó képzelőerő hatalma meghozza a sikert, ezáltal meg fogsz lepődni az eredményen.
Mindenki válassza ki ezek a mondások közül ami hozzá legközelebb áll, vagy alkothat saját megerősítő szavakat, mondatokat is, lényeg, hogy rendszeresen ismételje és bizalma legyen erős a megvalósulásban.
Még egy pár ötlet ezekkel kapcsolatban:
Tudd, hogy arra születtél, hogy lelkileg, szellemileg, anyagilag növekedj, fejlődj, kibontakozz és hogy boldogságban, sikerben és gazdagságban élj. S ha erre vágysz, közben megőrizheted lelki békédet, harmóniádat, tökéletes egészségedet és önmagad maradhatsz.
Megerősítés ez is: szellemileg, lelkileg és anyagilag napról napra egyre jobban gyarapodom, kedvelem a pénzt, szeretem a pénzt. Bölcsen, építően, értelmesen használom. A pénz folyamatosan áramlik életembe (de tudomásul veszem, hogy e változó világban itt is érvényesül az apály, dagály állapot). Élvezettel osztogatom a pénzt, és csodásan megsokszorozva kapom vissza. Mindez jó, nagyon jó. A pénz özönlik hozzám, s ezt biztosítom is, mivel kizárólag jó célra használom, és hálás vagyok jó létemért, és elmém gazdagságáért. Le is írhatod őket és napjában többször mondogathatod. Egy vagyok tudatalattim végtelen gazdagságával. Jogom van a gazdagsághoz, sikerhez, boldogsághoz. A pénz szabadon, bőségesen, végeláthatatlanul áramlik hozzám. Mindig tisztában vagyok saját értékemmel. Bő kézzel mérem képességeimet, és bámulatos anyagi áldásban részesülök. Csodálatos.
Sok sikert, gazdagságot kivánok mindenkinek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!